Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
Jistě jste také našli ve svých schránkách letáček dřevěných žaluzií se vzorkem. Máte někdo zkušenosti s vnitřníma dřevěnýma žaluziema?
Témat: 10
Registrován od: Apr 2010
Myslíš ty s tím bambusem? My jsme o nich taky uvažovali, ale jednak jsou dost drahý a jednak jsem si řekli, že by to na těch bílých plastových oknech asi nebylo to pravý. Jinak se dělají i dřevěné a s těmi se prý strašně špatně manipuluje, protože jsou dost těžký. Tak asi tak
Nakonec volíme klasický horizontální a někde vertikální žaluzie....a hlavně síťky do oken, protože těch zmutovaných komárů je tu fakt strašně moc :mad:
jo, přesně ty myslím.
A muzu se zeptat u koho to objednávate?
je jich tolik, že asi nemá moc smysl vybírat :-)
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-07-23, 10:03 uživatelem
Ledni-medvidek.)
My tam měli dneska chlapíka z
www.ZaluziePraha.cz, přišel mi hodně dobrej. Uvidíme, jak bude vypadat realizace. Ale kontaktovala jsem i další, např. starlux, chlapík to dvě hodiny přeměřoval a nakonec mi ani neposlal cenovou nabídku, neustále sliboval (jak vlk v pohádce o neposlušných kůzlátkách
), ale neposlal...ztráta času.
Díky díky
mám také jednoho pána, co mi dělá obložky, ale toho nevím, kdy ke me dostanu. Udělám výběrové řízení z letáčku ze schárnky a uvidím
pak dám info, pro co jsem se rozhodla
měla jsem u sebe jeste cloveka na venkovní žaluzie, na ty dve okna co mám + balk. dveře mi vypočítal cenu přes 35tis. je to normální nebo mě natáhl?
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-07-23, 10:18 uživatelem
Ledni-medvidek.)
Tak to bohužel netuším, venkovní žaluzie si dělat nenecháváme
Témat: 16
medvidku řekla bych že ta cena de záleží jaké ty žaluzie jsou a jak máš velká okna.
Témat: 49
ledni-medvidek/ Já si dělal před 4mi měsíci také orientační poptávku na 5 ks žaluzií o celkové ploše 23,3 m2. Z 6ti poptaných firem se ozvaly 2:
- Perfecta - hliníkové žaluzie F80, cena bez DPH včetně dopravy a mnotáže 48.000,- Kč
- Rolrols - hliníkové žaluzie C65, cena bez DPH včetně dopravy a montáže 106.000,- Kč
Jelikož obě varianty vyžadovaly na můj vkus příliš velké schránky, které by jednak lezly před vnější líc fasády, a jednak by v nadpraží z části překrývaly zasklení, uvažoval jsem ještě o protislunečních roletách
SunStop od firmy Maron. Poptávku jsem nedělal, ale podle ceníku Maron-u by vyšly bez DPH a bez dopravy a montáže na cca 32.000,- Kč.
Nakonec jsme se z finančních důvodů na stínění oken zatím vykašlali. Nejsympatičtější mi však byly ty rolety Maron.
Témat: 33
já měl nabídku od ROLLO z Hostivice na 16 000.-
Perfectu jsem mela a ty mi to tak vypočítali, mám jedno 3okno, dvere balk., velké dvojokno a jedno malé rohové okínko, ale možná se na to také vybodnu a nejdříve dám vnitřní žalužky, stejne jsem se rozhodla, že si nedám záclony
Rollo - to zní dobře, zkusím je také oslovit, díky za typ
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-07-23, 13:38 uživatelem
Ledni-medvidek.)